The Modern Electrician: Facing a High-Tech World

By lexutor Apr16,2017

De dagen van eenvoudige elektrische reparaties zijn voorbij! nou, voor ons is het nog nooit zo eenvoudig geweest als we een elektricien moeten bellen, maar vandaag gaat de moderne elektricien echter tegen een hightech-revolutie waarin gebouwen nu worden bestuurd door computersoftware, glasvezel en netwerken van servers. De huidige elektricienstudent moet nu een laptop aanschaffen en cursussen volgen in de computerwetenschappen, waarbij in het verleden het merendeel van de cursussen zich concentreerde op praktische beoordelingen, zoals het solderen van draden of het demonteren van apparaten.

Investeringen voor de toekomst

Houdt dit de huidige elektriciens tegen om te concurreren? Het doet! maar werkgevers nemen progressieve actie door te investeren in het creëren van opleidingsfaciliteiten voor hun elektriciens. Velen zijn klaar om verlies te nemen aan hun eindejaarsrapport om op lange termijn in leven te blijven, omdat gebouwen en huizen moeilijker te beheren zijn. Het belangrijkste is dat de behoefte aan goed opgeleide elektriciens in ziekenhuizen een golf heeft gezien. Een stroomuitval per ongeluk veroorzaakt door een elektricien is vervelend, maar de gevolgen van een slechte baan in een ziekenhuis kunnen leiden tot de dood van een patiënt die afhankelijk is van elektrische stroom om in leven te blijven. Deze drang naar een hooggekwalificeerd elektrotechniek hoofddorp zit niet alleen in de VS. De meeste Europese landen zijn begonnen hun elektrische systeem sneller te verplaatsen.

Stemmen in groen

Bouwen door steden te bouwen wordt groener, omwille van geld en conservering. Steden als Boston en San Francisco hebben voldoende overheidssteun gegenereerd om te beginnen met de herziening van het verouderde systeem, dat op zijn beurt de vraag naar de installatie en het onderhoud van hightech elektrisch werk heeft aangewakkerd. Terwijl deze steden zien dat de winst van hun investering komt, bestaat er geen twijfel over dat anderen zullen volgen. Volgens meerdere studies zou een investering van een paar miljard in het bouwen van efficiëntere gebouwen een besparing van meer dan 10 biljoen opleveren voor lokale overheden.

De leeftijdsruimte

Hoewel de kansen er zijn, worden veel van de jeugd van tegenwoordig niet noodzakelijk aangetrokken door een carrière als elektricien, ook al neemt het loon relatief toe. Helaas maakt de carrière van een elektricien een verandering door waarin banen nog steeds bestaan ​​uit digitaal binnenwerk en fysiek werk dat de meeste keren een individu plaatst in kleine gebieden of hete buitenomgevingen, dit alles in zijn geheel stelt de nieuwe generatie ervan af om dit na te streven als een carrière.

Nationale veiligheid

Rollen veranderen en veranderen snel, wat de taken van een conciërge bijvoorbeeld alleen betrekking hebben op het algemene onderhoud van lichtschakelaars en een paar draden hier en daar hebben diezelfde conciërge nu omgezet in een elektrotechnisch ingenieur. Vandaag zou een elektricien kunnen zitten als een van de hoogste rangen in het land, uitsluitend omdat ze in staat zijn om rasters te navigeren en de regering te informeren over veiligheidsrisico’s voor ons elektriciteitsnet vanuit de veiligheid en het gemak van een kantoor. Kortom, het is veilig om te zeggen dat de bezetting van een elektricien nog vele jaren zal voortduren als natuurlijk bedrijven en individuen vooruitgang boeken in hun begrip van deze steeds veranderende high-tech wereld.

By lexutor

Related Post